Shitet shtepi ne Gjashte, bashke me toke bujqesore

Shitet shtepi 2 kate ne prane Xhamise dhe shkolles ne  Gjashte.
Kati i pare eshte 65 m2, ndersa kati i dyte 98 m2 dhe 18 m2 veranda.
Se bashku me shtepine shitet edhe toka bujqesore 3.000 m2 ne Volloder dhe 4.500 m2 ne Pal.
Cmimi 60.000 euro
Kontakt 0695307154