SHARE

Shitet shtëpi dhe dyqan në Delvinë
Shitet dyqan dhe shtëpi, e cila ndodhet në katin e dytë të nderteses.
Siperfaqja e apartamentit 2+1 eshte 64 meter katrore.
Ndodhet perballe Xhamise Delvine .
Shtepia eshte e mobiluar dhe pajisur me sistem kamera dhe citofon.
Çmimi i shtëpisë 4.000.000 lekë
Çmimi së bashku me dyqanin 7.000.000 lekë
Kontakt: 0696635286

loading...
loading...