Shitet shtëpi dhe 2 troje në Borsh, 120.000 euro

Shitet shtëpi dhe 2 troje në Borsh, 120.000 euro
Shtëpia ndodhet në Shkallë te Borshit, 300 metra nga bregu i detit
Jane 2 troje nga 300 metra me hipotekë me ndertim.
Shtëpia është e banuar.
Cmimi 120.000 euro
Nr tel pr kontakt 0692638591loading...
loading...