Shitet Hotel ne Sarande

Shitet Hotel ne Sarande. Hoteli është 5 kate, nga të cilat në njërin kat është parkingu dhe recepsioni, një kat është ambient për bar-restorant dhe 3 kate janë përshtatur për dhoma hoteli, të cilat ofrojnë edhe kushte gatimi. Në taracën e Hotelit ka leje per nje papafingo, por që nuk është e ndërtuar.
Hoteli ka në total 15 dhoma
Siparfaqja e ndërtesës është 297 m2 x 5 kate
Sipërfaqja e pronës ku është ndërtuar hoteli është 512 metër katrorë
Çmimi 550.000 Euro, i pasdikutueshëm
Të interesuarit të kontaktojnë në 0686222962 hotel-ne-sarandehotel-ne-sarande-1 hotel-ne-sarande-2 hotel-ne-sarande-3 hotel-ne-sarande-4 hotel-ne-sarande-5 hotel-ne-sarande-6 hotel-ne-sarande-7 hotel-ne-sarande-8