Shitet hotel në Lukovë, Sarande

Shitet hotel në Lukovë, Sarande
Hoteli shtrihet në 800 m2 me 16 dhoma dhe 3 suita, 200 m2 ndertim
Objekti i vogel 135 m2 me 4 dhoma dy katet larte ndersa kati perdhes Resepsion 9 m2 dhe dyqan 30 m2 .
Pishina Siperfaqe 1050 m2 dhe 600 m2 ndertim, me bar, guzhine dhe restorant.
Per te interesuarit kontakt: 069 259 1009