SHARE

Shitet fabrike vaji ne Igumenicë.
Makineritë dhe pajisjet e fabrkës janë në gjendje të mirë dhe në punë.
Çmimi i shitjes 15.000 euro
Kontakt 069 371 2383 17274065_1614972838527893_1504454285_n 17270857_1614972831861227_1203964224_n 17274535_1614972818527895_803899936_n

loading...
loading...