SHARE

Shitet apartament 120 m2 në Sarande.
Shitet apartament 120 m2 ne Sarande me cmimin 600 euro/m2
Apartamenti ndodhet ndërmjet shkollës 9 Tetori dhe unazës poshtë spitalit.
Të interesuarit të kontaktojnë në 0698728350 ose 0692191671
  

loading...
loading...