Shitet aparaturë peshkimi Ollot për thellësi, çmimi 450 €

Shitet Ollot per thellesi ne peshkim
Aparatura eshte blere 900 euro dhe shiti 450 euro per arsye mos perdorimi.
Aparatura eshte perdorur vetem 4 muaj
Te interesuarit te kontaktojne ne +355 69 843 3994