Shiten pajisje elektronike dhe hidrosanitare të një hoteli, cmim i paimagjinueshëm

Shiten pajisje elektronike dhe hidrosanitare të një hoteli në Sarandë
10 televizora 21 inch
10 boliere dushe
10 wc,
10 kazanaqe dhe lavamane
10 dyer alumini per banja
Të gjitha në cmimin 3.000 euro
Të interesuarit të kontaktojnë në 0692313536 ose 069365640315878126_10206178277735808_55689947_o 15902772_10206178278175819_1522580389_o15942021_10206178278055816_1220431647_n15941975_10206178277215795_852048011_n