Shakes Beer Restorant

Shakes Beer Restorant
13509629_199929417071498_272756214_o Saranda ofron një shumëllojshmëri të restoranteve për të gjitha shijet, nga specialitete e thjeshta lokale tek restorantet më të pëlqyera me çmime tepër të arsyeshme një ndër ta është dhe restoranti jonë.
Bar Restorant Shakes Beer ju fton të filloni të relaksoheni në ambjentin e qetë, të arreduar bukur që ju jep ngrohtësi ndërsa ju shijoni gatimet e mrekullueshme, të freskëta dhe të përgatitura me mjeshtëri.
Adresa : Rruga Ksamil Butrint Lagjja Nr 1
Tel : 0695542892
Facebook: Shakes Beer Restorant
13509782_1154684254553189_2018393415_o 13548735_1154684387886509_1292891544_o13510478_199929403738166_1385785884_n