Sarandë : Shiten materiale ndërtimi

Shiten materiale ndërtimi në Sarandë.
Materialet përfshijnë skela, vidha, trarë, dërrasa dhe gjithçka tjetër  e nevojshme për mbulimin e një siparfaqe 150 m2.
Çmimi 2500 euro.
Kontakt 0696675183 materiale ndertimi

loading...
loading...