SHARE

jepet me qera sarandejepet me qera sarande 1Sarande: Jepet me qera nje ambjent sherbimi 
Ambjenti ndodhet ne kryqezimin e rruges Onhezmi dhe Adem Sheme, me siperfaqe respektivisht 100 m2 (lart) dhe 55m2 (poshte).
Ambjentet jepen edhe te ndara.
Ambjenti eshte korner, ka 15 m fasade me rrugen kryesore dhe ofron vitrine xhamari per ekspozim.
Per detaje kontaktoni: 0692490584

loading...
loading...