Sarandë: Dhunoi babain, arrestohet nga policia

Komisariati i Policisë Sarandë njofton se është arestohet një shtetas 30 vjeç, banues në Sarandë.
Arrestimi i tij u bë pasi më datë 11.08.2019, dyshohet se ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike su dhe ka kundërshtuar vendimin e Gjykatës në lidhje me urdhërin e mbrojtjes kundrejt babait të tij.