Sadhu Hair

Sadhu Hair Parukeria ku do të gjeni të gjitha shërbimet që ju nevojiten rreth flokëve dhe lëkurës, kujdesi maksimal dhe produktet që salloni përdor janë mjaft cilësore dhe profesionale.13383405_1143999145621700_756963792_o
Parukeri Sadhuhair vjen pranë jush me një sërë shërbimesh si :
Prerje
Krehje
Manikyr
Pedikyr
Thonj me Xhel,Tipsa
Depilime
Trajtime Fytyre
Make Up
“Caring for the beauty is a sacred ritual. It calls for dedication and commitment, knowledge and skill”
Adresa :Rruga Jonianët , Lagjja nr 2, Godine 1 katëshe pranë Hotel Royal.
Tel : 0698511812
Facebook : Sadhu Hair 13414494_1143999165621698_146150346_n 13396574_1143999138955034_2017984660_o 13397076_1143999142288367_452479945_o