Rustico – Albanian Traditional Food

Rustico traditional Albania food
1 Bar- Restorant Rustico me një kuzhinë të larmishme tradicionale shqiptare dhe nën kujdesin e një stafi të specializuar e me përvojë të gjatë është vendi ideal për drekat dhe darkat familjare, shoqërore apo kolektive.
Menu:
Mëngjesi
Sallata të ndryshme
Spageti
Specialitete të shtëpisë
Prodhime mishi në zgar
Prodhime deti
Ëmbëlsira
Pije freskuse
Verë
Kokteile
Kuzhina e mrekullueshme dhe shërbimi profesional do ju shoqërojnë kurdoherë .
Jeni të mirëpritur!
Adresa: Rruga Naim Frashëri, Sarandë (rrethrotullimi te rrapi)
Tel: 069 55 37 590
Facebook Rustico
213267727_181402518924188_8130491079825674481_n