Restorant&Bar Jakova

Restorant&Bar Jakova13318707_185533158511124_243787630_n Restorant & Bar Jakova është një ndër vendet ideale për të shijuar nje drekë ose darkë familjare prane detit. Ne jemi të fokusuar tek rehatia dhe komoditeti i çdo kujt. Restorant Jakova siguron cilësi të lartë në ushqim me staf të specializuar dhe me përvoj.
Restoranti ofron menu tradicionale shqiptare:
Biftek viçi
Ramstek viçi
Bërxollë viçi
Mish viçi në tavë dheu furre
Bërxollë qingji
Mish qingji në tavë dheu furre
Mish keci në tavë dheu furre
Qofte JAKOVA në tavë dheu furre
Pulë fshati në tavë dheu furre
Fileto pule
Tavë Gjakovare
Tavë Elbasani
Risotto me mish vici
Risotto me mish pule
Pizza
Grill
Pasta
Fast-food
Adresa: Rruga Jonianët
Tel: 069 45 22 185
Facebook Restaurant &Bar Jakova
13318712_185533398511100_1699773615_n 13348916_185533221844451_395268019_n13292916_185533585177748_1967213884_n 13330395_185533541844419_1818047093_n 13342093_185533671844406_1000245560_n 13342391_185533565177750_1837154077_n