RESTORANT – PIZZA LAYO’S

RESTORANT – PIZZA LAYO’S  13434069_192768361120937_1469234233_n Restorant – Pizza “Layo’s” shërben prej një viti në një ambient të ngrohtë e mikpritës, që ju bën të ndiheni si në shtëpinë tuaj. Restoranti ynë u bë shumë shpejt dhe vazhdon të jetë një nga më të preferuarit në Sarandë, sepse gatimet tona bazohen në traditën e kulinarisë shqiptare dhe asaj mesdhetare.
Tek ne ju do te gjeni një larmishmëri të gatimeve me bazë prodhimet e detit dhe të mishit. Shefat tanë nuk do t’ju zhgënjejnë as me keto pjata te gatuara me mjeshtëri e të zbukuruara në mënyrë të tillë që t’ju kënaqet jo vetëm stomaku por edhe syri. Prodhimet e freskëta të detit dhe të mishit që në përdorim i bëjnë këto pjata akoma më të shijshme dhe një arsye më shumë për t’i provuar. Tek ne ju mund të shijoni ushqimin tuaj të preferuar nën pamjen e mrekullueshme të detit.
Ju mirëpresim!
Adresa: Lagjia Nr.1, Rr. Butrinti
Cel: 0695308299
email: [email protected]

13451048_192768591120914_449978302_n 13451100_192768384454268_1070628105_n 13459577_192768644454242_1899446125_n