Restorant–Piceri Malasi

Restorant–Piceri Malasi13551099_10202088582572968_954560220_n Restoranti jonë ofron për çdo klient ambient te ngrohtë dhe mikpritës.
Gatimet tona janë të bazuara në traditën shqiptare dhe mesdhetare.
Ofrojmë një shumëllojshmëri gatimesh gjithmonë të freskëta si: prodhime deti, pica, pije etj..
Te gjitha këto të shoqëruara me verërat më të mira të vendit dhe të huaja.
Adresa: Rruga Butrinti, Lagjia nr 2
Cel: +355697905424
13509772_10202088582652970_1979996545_o 13517734_10202088582612969_1349549831_o 13555707_10202088582692971_575977589_o