Restorant Piceri “Aragosta”

Restorant Piceri “Aragosta”Restorant Piceri “Aragosta” 1 Restorant Piceri “Aragosta”…. zgjedhja më e mirë për të ngrënë diçka të veçantë dhe të shijshme. Shërbim, cilësi, profesionalizëm, menu me gatime të prodhimeve të detit, piceri dhe verë të cilësisë së lart i gjeni vetëm tek ne.
Facebook: Restorant Piceri “Aragosta” Restorant Piceri “Aragosta” Restorant Piceri “Aragosta” 2 Restorant Piceri “Aragosta” 3