Restorant 4 STINËT

Restorant 4 STINËT13434138_10202031861474976_1251745424_n Restorant 4 STINËT është një histori mikpritjeje prej shumë vitesh. Të gjithë klientët që na vizitojnë përfshihen në një eksperiencë të gatimeve tona. është shumë e rëndësishme të jesh kreativ dhe ti përshtatesh kohës por ne dëshirojmë gjithashtu të ruajmë identitetin dhe historinë e vendit tonë.
Puna me profesionalizëm dhe aftësia e të qenurit kreativ bazuar në traditë, janë një mënyrë e mirë për të ndarë vlerat dhe kulturën e këtij vendit tonë.
Restorant “4 Stinët” ruan kulturën lokale të ushqimit dhe traditat e qytetit të Sarandës.
Adresa: Rruga Butriti
Facebook: 4 Stinet Sarandë
13499913_10202070334396775_1246247082_o13493158_10202070334836786_1708464860_o 13493221_10202070334356774_1201697465_o