Policia leshon urdher mbrojtjeje per 64 vjecarin, u kanos nga nje grua

Policia leshon urdher mbrojtjeje per 64 vjecarin, u kanos nga nje grua.
Policia e Sarandes ka leshuar nje kerkese-padi për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme, për nje 64-vjecar.
Arsyeja sipas policisë ka qenë se dyshohet se një 40-vjeçare e ka kanosur dhe ushtruar dhunë psikologjike ndaj tij.
Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Sarandë.
Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, ”Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.