Policia heq shezllonget nga Plazhi në Krorez, por hesht për pushtimin e Plazhit të Centralit

Kryeministri Edi Rama ka publikur video nga momenti kur policia heq shezllonget nga plazhi i Krorezes.
Por duke pare aksionet e policise ne plazhet e largeta dhe heshtjen ndaj pushtimit te Plazhit te Centralit dhe Plazhit ne Ri ne Sarande, natyrisht lindin dyshime per qellimet e ketyre aksioneve.
Jane vertete aksione per kthimin e plazheve publikut (ne Krorez ka plazh te pafund per publikun, ndersa ne Sarande nuk gjen asnje m² per te vendosur cadren) apo jane operacione per kapjen e plazheve me te bukura?
VIDEO

Krorëza është një simotër e mrekullueshme e Gjipesë, ku njësoj si në Gjipe, kishte rënë flama e zaptimit zhvirgjërues të…

Gepostet von Edi Rama am Samstag, 10. August 2019