Policia e Shtetit zbarkon në Sarandë për të demostruar sukseset

policia sarande Policia e Shtetit zbarkon në Sarandë për të demostruar sukseset. Që nga mëngjesi i sotëm, në bulevardin e Sarandës janë vendosur stendat e Policisë së Shtetit, e cila do të zhvillojë një panair për të demostruar punën dhe sukseset e saj. Panairi do të vizitohet edhe nga ministri i Punëve të Brendshme Saimir Tahiri dhe drejtori i Përgjithshëm i Policisë Haki Çako, të cilët do të zhvillojnë edhe një shëtitje demostruese në bulevard.
Një ndër stendat më të veçanta është një stendë kartoni e makinës së policisë, ku vizitorët mund të bëjnë foto duke krijuar imazhin se janë ata policët e qarkullimit rrugor.