PLANET supermarket

PLANET supermarket
Supermarket Planet me nje eksperiencë 5 vjecare në treg, vjen për ju me një shumllojshmëri produktesh.  Supermarket Planet është në dispozicionin tuaj duke ju ofruar një gamë të gjerë produktesh  Italiane, Greke, Shqiptare, Franceze, Turke Industriale.
Kemi një eksperienc 5 vjecare në treg dhe shumëllojshmëri produktesh me cmime te arsyeshme.
Në Supermarket Planet tregtohen shumë artikuj të ndryshëm që plotesojnë më së miri të gjitha nevojat e cdo familjeje.
Planet tregon shumë kujdes për cilësinë dhe sigurinë e cdo produkti sepse nevoja dhe siguria e klientëve vijnë para cdo gjëje.
Filozofia jonë me klientët është: “Kënaqësia e të blerit më lirë” duke ofruar çdo ditë çmimet më të lira.Tek ne ju do të gjeni produkte të kontrolluara të një cilësie të lartë.  Shërbimi qe ofrojmë është maksimal,stafi yne është në shërbimin tuaj. Kënaqësia e konsumatorit është puna jonë!!!
Ju mirëpresim!!!
Adresa:Rruga Butrinti,Kanali Cukes
Tel: 068 20 01 792
planet 1 planet 2 planet 4 planet 5planet 6