PICERI MARIA MADALENA

PICERI MARIA MADALENAmagdalena Tek ne do të gjeni picat italiane me të mira në qytet. Picieri jone me një eksperiencë shumëvjecare në Itali tashmë sjell tek ju shijen e traditës italiane. Ju ftojmë të shijoni picën tuaj të preferuar nën pamjen e bukur të detit dhe ishullit të Korfuzit. Ne ju ofrojmë shërbim të shpejtë dhe shpërndarje kudo që ju ndodheni.
Tel: 0697424301 & 0698151047
Ju mirepresim!
Adresa: Rruga Mitat HOXHA, Sarandë13390848_1546404402334977_1584864165_n 13392992_1546404395668311_191053807_n 13393440_1546404422334975_1071299275_n 13401129_1546404419001642_374430561_n 13401325_1546404405668310_695588823_n 13413949_1546404382334979_174628506_n 13413998_1546404375668313_1768584508_n 13414725_1546404392334978_1801516997_n