Piceri “Alfa”

Piceri “Alfa” 13444259_1146188312069450_251648136_n Piceri “Alfa”  ambient relaksues dhe modern. Të hash është një nevojë……. por të ushqehesh ne mënyrën e duhur është një art….
Tek Piceri “Alfa” do të gjeni pica të ndryshme, prodhime deti, plazh, parkim.
“Tradita dhe e reja ndërthuren në restorantin tonë, për t’ju përcjellë gatime të shijshme tradicionale e mesdhetare, në një atmosferë shumë mikpritëse.”
Adresa : Rruga Butrinti, Sarandë
Tel : 069272007013407473_1146188308736117_2143308852_n 13453847_1146188305402784_91721437_n