Peshkatari restaurant “fish and drinks”

Peshkatari restaurant “fish and drinks”peshkatari
Peshkatari një restorant me bazë produktet e detit. Qëllimi ynë është të ofrojme shijet e detit në pjatën tuaj. Të gjitha produktet janë të freskta dhe të kontrolluara. Gatime cilësore dhe të shijshme.
Motoja jonë përmirësimi I vazhdueshëm dhe kënaqësia e klientit.
Peshkatari restorant…vjen si klient, percillesh si mik.
Ju mirepresim!
Adresa: Rruga Idriz Alidhima
Tel: 069 20 22 024
Facebook: Peshkatari restaurant ”fish and drinks” peshkatari 3peshkatari 4peshkatari 5

loading...
loading...

peshkatari 1

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakCreperie LIKE
Artikulli tjetërFast Food ‘CLASSIC’