PASTRIM KIMIK

PASTRIM KIMIK
Me eksperiencë 7 vjecare nën përkujdesin e një stafi të kualifikuar ofon për ju të gjitha shërbimet e pastrimit. Tek ne mund të bëni larjen e çarçafëve të hoteleve, të spitaleve, restoraneve dhe lokaleve të ndryshme. Të gjitha këto pas larjes paketohen në mënyrë profesionale. Ne pastrimin kimik e bëjmë që nga perdet, batanijet, jorganet, etj. Gjithashtu tek ne mund të bëni larjen kimike të këmishave dhe xhaketave, pantallonave, palltove, veshjeve, fustaneve dhe vellove të ndryshme të të gjitha llojeve me pastrimin më kualitativ kimik.
Ju mirëpresim!
Rruga Ismail Qemali, Lagjia nr.4
Cel: 0694330110

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakRESTORANT – PIZZA LAYO’S
Artikulli tjetërHotel Lindi