Pas publikimit në Saranda Web, Bashkia Sarandë ndërhyrje urgjente në Urën e Metoqit

Pas publikimit ne Saranda Web te shqetesimit te fermereve per izolimin e tyre per shkak te demtimit te Ures se Metoqit, ka ardhur edhe reagimi i Bashkise Sarande.
Punonjes se Ndermarrjes se Sherbimeve ne kete bashki kane nderhyre diten e sotme te ura, duke vendosur derrasat e demtuara dhe kesisoj sjelljen e ures ne normalitet.