PANORAMA BEACH KSAMIL

PANORAMA BEACH KSAMIL
13535827_10202085163207486_583820464_n Restorant dhe plazh ne pjesën më turistike të Ksamilit. Shërbim cilësor dhe komod, me shumëllojshmëri gatimesh ku përfshihen edhe ato tradicionale. Freskia dhe pamja e mrekullueshme ju shoqërojnë gjatë qëndrimit tuaj tek “Panorama”.
Cel: 069 687 2202
Facebook: PANORAMA BEACH KSAMIL 13535881_10202085163247487_1043091225_n