OKAZION: Shitet shtëpi në rrugën Sarandë – Delvinë, çmimi 25.000 euro

OKAZION: Shitet shtëpi në rrugën Sarandë – Delvinë, çmimi 25.000 euro

Shitet shtëpi 2 kate, sipërfaqja 180 m², e ndërtuar në një truall 300 m² buzë rrugës Sarandë – Delvinë, në Stjar.
Me dokumenta dhe Hipotekë.

Çmimi 25.000 euro
Kontakt: 0696859668 dhe +306948538086