Oferte punesimi per vajza dhe djem

Oferte punesimi per vajza dhe djem.
Eshte sezoni turistik 2017.
Behu pjese e projektit Massart.
Puno si masazhier/e.
Banesa, ushqimi dhe transporti ne pune I perfshire.
Trainimi paraprak pa kosto.
Kontrate 3 mujore me te drejte rinovimi.
Goca 18 deri ne 30. Cuna 18 deri ne 35.
Per me shume info +355 68 61 18 18 3

loading...
loading...