Oferte punesimi nga Bar-Kafe “Amelie”per 2 punonjes

Oferte punesimi per 2 punonjes ne Sarande.
Bar-Kafe “Amelie”, ish Harqet ne Sarande kerkon te punesoje Kamarier/e dhe Banakier/e.
Te interesuarit luten te kontaktojne ne 0694018881 ose te paraqiten prane biznesit. 20170321_115828

loading...
loading...