OFERTË PUNËSIMI në një agjensi turistike në Sarandë

Agjensi prestigjoze ne Sarande kerkon të punesojë një agjent(e)
-Kusht themelor është të ketë komunikim të mirë në anglisht dhe greqisht.
Gjuhë të tjera përbëjnë avantazh.
Të interesuarit të kontaktojnë në 069 20 73 711

loading...
loading...