Ofertë punësimi në Ksamil

Ofertë punësimi në Ksamil.
Hoteli Divo Palace kërkon të punësojë për sezonin e verës në restorantin e hotelit një kuzhinier/e .
Të ketë eksperiencë pune.
Pagesë e kënaqshme dhe kushte pune shumë të mira.
Të interesuarit të kontaktojnë në 0684834588

loading...
loading...