Ofertë punësimi në Ksamil për 3 persona

Ofertë punësimi në Ksamil për 3 persona.
Hotel prestigjoz në Ksamil kërkon të punësojë për sezonin e verës 3 sanitare.
Pagesa 30.000 lekë / muaj
Sigurime Shëndetësore.
Për persona që nuk janë nga Ksamili ofrohet akomodim dhe ushqim falas
Të interesuarat të kontaktojnë në 066 66 76666 ose mesazh në Saranda Web

loading...
loading...