Oferte punesimi ne Hotel Luxury Ksamil per banakier dhe kamarier

Oferte punesimi ne Hotel Luxury Ksamil per banakier dhe kamarier.
Hotel Luxury Ksamil kerkon te punesoje nje banakier dhe nje kamarier bari.
 – Te kene eksperience pune.
 – Paga e kenaqshme.
Te interesuarit te kontaktojne ne 069 358 7978 ose ne faqen Hotel Luxury Ksamil 

loading...
loading...