Ofertë punësimi në Hotel Kent Saranda

hotel kent sarandeOfertë punësimi në Hotel Kent Saranda
Hotel Kent Saranda kërkon të punësojë një recepsioniste.
Te zoterojë gjuhen Anglisht shume mire dhe te dije te perdori kompjuterin shume mire.
Të interesuarat luten të kontaktojnë në 0692553436
ose 0694062619
e-mail [email protected]

Adresa: Rruga Butrinti (Turizëm – Kanali i Çukës)

loading...
loading...