Njoftim punësimi për staf në Viola Garden Hotel

VIOLA GARDENViola Garden Hotel në Sarandë kërkon të punësojë :
Kamarier restoranti. Të kenë eksperiencë shumëvjecare pune dhe të jenë njohës të gjuhëve të huaja.
– Recepsionist. Të zotërojë gjuhë anglisht
– Pastruese
Paga të kënaqshme. Kushte të mira pune.
Ofrohet strehim dhe ushqim për personat që nuk jetojnë në Sarandë.
Të interesuarit të kontaktojnë në 0699 699 769 ose në adresën email violagardenhotel@gmail.com 

loading...
loading...