Njoftim punësimi për shtëpiake

Kerkohet nje ndihmese per pune shtepie ne Sarande, ndihme per nje person gjysem te paralizuar dhe pak ndihme me femije 13 muajsh.
Pagesa 300.000 leke te vjetra ne muaj.
Ofrohet strehim dhe ushqim
Te interesuarat te kontaktojne ne 0698958365