Njoftim për shitje biznesi në Sarandë

13335253_1314821298532267_402153343_nShitet biznes blektoral vetëm 7 minuta nga Saranda. Shitet Farma VURGU, një kompleks blektoral për mbarështimin e lopëve, është e ndërtuar në një hapësirë prej 1.8 hektarësh dhe me të gjithë dokumentacionin e nevojshëm.
Ndërtesa stallë është 1200 metër katrorë dhe me leje për ndërtimin e një stalle tjetër.
Kompleksi ndodhet në fshatin Çukë të Sarandës.
Lopët janë të gjitha të ardhura nga Hollanda.
36 lopë me qumësht
1 dem
Mushqerra
Mulli bluarje
Makineri mjeljeje
Makineri sillazhi
Gjenerator 12.000 Wat 3 Fazor
Nga 35-42 Kg qumësht për lopë në ditë
6 lopë bëjnë nga 2 viça
Të interesuarit të kontaktojnë në 069 530 7154
13330259_1314823568532040_1071140864_n 13318671_1314817765199287_257262737_n13292916_1314821485198915_1010078591_n 13295256_1314823565198707_387625082_n 13296229_1314817768532620_2133747373_n 13318472_1314821175198946_209103099_n 13341979_1314821271865603_172248450_n13295146_1314817751865955_2070560035_n 13335257_1314817755199288_1667403002_n