NIKA SH.P.K

I vetmi vend ku mudn të gjeni gjithcka dëshironi për ndërtimin tuaj, është “Nika” sh.p.k
Tek ne gjeni të gjitha llojet e materialeve elektrike, hidraulike, hidrosanitare dhe veglat e punës.
Produkte cilësore, me cmime konkurruese për një mjedis ideal, të fortë e estetik
Adresa jone: “Nika sh.p.k”, lagjia nr.4 Sarande, 100 m para Stadiumit te Futbollit
Nr. Tel: 00355 852 26430
00355 852 26201
Cel: 00355 68 20 63 541
00355 69 35 94 121
0030 697 84 91 233
E-mail: [email protected]
Facebook NIKA SH.P.K nika 5 nika 4 nika 3