Ndërtimet pa Leje/ Policia dhe IKMT aksion, shoqërohen 7 persona në Komisariatin e Policisë Sarandë

7 persona janë shoqëruar në Komisariatin e Policisë Sarandë pas operacionit të Policisë dhe IKMT.

Personat janë shoqëruar pasi dyshohet se kanë ndërtiar pa leje në zona të ndryshme në Sarandë dhe Ksamil.

Vijon…