My Time Coffee Bar

My Time Coffee Bar – Nje koncept ndryshe nga kafenete tradicionale.
Ambjenti i jashtem dhe i brendshem i My Time eshte i dizenjuar me elemente dhe ngjyra natyrale, enkas per te ofruar ndjesi relaksi dhe qetesie ne kohen tuaj gjate shijimit te produkteve te lokalit.
Ambient ideal për të kaluar kohën tuaj të lirë, organizime Festash dhe Party
Shërbim 24 orë
My Time, Rruga Onhezmi, pranë Gjykatës
Facebook: My Time
My Time14997129_1811131392502772_1744241253_n15045627_1811131309169447_1859053434_n 15045644_1811131355836109_1339230810_n-1 14972053_1811131212502790_1724376333_n 14996471_1811130722502839_1053918845_n 15032352_1811131152502796_1471799130_n 15045635_1414227781938075_1259797564_n 15046164_1414227928604727_1613096000_n