Moto Saranda

MOTO SARANDAmoto saranda Moto Saranda vjen në treg me një eksperiencë 15 vjeçare. Servisi ka në dispozicion motoçikleta për Shitje dhe Qera me çmime të arsyeshme, gjithashtu ofron servis të përgjithshëm, pjesë këmbimi, riparim për çdo lloj motorri. Për sezonin e ri Moto Saranda ju ofron modele të reja motorrash. Modele të cilat ju sigurojnë standarte dhe cilësi në markat e mirënjohura Japoneze dhe Italiane.
Moto Saranda zgjedhja e duhur e cila ofron shërbime cilësore për motorrin tuaj.
Facebook : Moto Saranda
Adresa: Rruga Skëndërbeu, Sarandë
Tel: 0695871227 moto saranda 1MOTO SARANDA 2