Home Lajme Aktualitet Mirosh Birjani emërohet n.prefekt i Sarandës

Mirosh Birjani emërohet n.prefekt i Sarandës

SHARE

 Sipas informacioneve te Saranda Web, Mirosh Birjani eshte emeruar nenprefekt i Rrethit te Sarandes dhe pritet zyrtarizimi ne kete detyre. Mirosh Birjani ka drejtuar Institutin e Sigurimeve Shoqerore.

loading...
loading...