Mesazhi në Saranda Web:

Pershendetje!
Jam nje banuese ne Sarande.te lutem mund ta publikosh kete lajm.
Sot reth ores 15.00 prane kopeshtit te braces me ka humbur canta e kopeshtit e djalit.
Eshte nje cante boj qielli dhe ka nje arush blu.
Brenda ka vete disa veshje te djalit. Nese e ka gjetur dikush ta dorezoje sepse po me qan djali e kerkon.
Ju lutem publikoheni te faqja juaj. Faleminderit.

loading...
loading...