L’oasi

L’oasil-oasi Ejani pranë ambjenteve tona dhe shijoni akullore me shumëllojshmëri shijesh dhe me cmime të arsyeshme.
Ne ofrojmë produkte të freskëta dhe të një cilësie të lartë për konsumatorin.
Tek ne do te gjeni ambjent komod me pamjen e mrekullueshme të detit.
Vec akullores ne ofrojmë dhe produkte të tjera:
Torta
Trileçe
Tollumba
Ëmbëlsira
Bukë
Freskuese
Ju mirëpresim!
Adresa: Rruga e Butrintit, ndërtesa nr.28
Cel : +355 69 99 12 560
E-mail: [email protected]l-oasi 3 l-oasi 1