Limani & Ita Gym

Limani & Ita Gym
Limani & ITA Gym eshte palestra me e mire ne qytetin e Sarandes. Eshte e pajisur me te gjitha pajisjet  dhe instruktoret  me te mire ne fushen e fitnesit, aerobise dhe gjimnastikes qe ju ndihmojne te mbani trupin tuaj ne forme te perkryer. Ne palestren tone do te gjeni programe aerobie per te gjithe moshat, programe inovatore dhe gjithcka ju duhet per te mbajtur trupin tuaj ne forme. E ndodhur me nje pamje shume te bukur nga limani I qytetit te Sarandes, afersia me detin ju ofron nje ndjesi relaksi nderkohe qe ju ushtroheni.
Adresa:Rruga Jonianët, Sarandë
Tel: 069 66 89 954
Facebook: Limani & Ita Gym
PALESTRA LIMANI & ITA GYM, AMBJENTI IDEAL PËR TRUPIN TUAJ.limani 1 limani 2 limani 3 limani