Leo Tools

Leo Tools ështe specializuar në tregëtimin me shumicë dhe pakicë të veglave të punës.
Sjell në treg shumëllojshmëri dhe cilësi të produkteve bashkëkohore përsa i përket veglave profesionale.13434041_288676738186824_1084756635_n Leo Tools garanton produkte të cilësisë më të lartë, kundrejt çmimit më të mirë të mundshëm.
Misioni ynë është të ofrojmë më të mirën dhe të bëhëmi distributori i preferuar i klientëve tanë.
Ofrojmë produkte si: Vegla mekanike,vegla ndërtimi,vegla dekorimi,vegla makine etj
Suksesi jonë është bashkëpunimi i fuqishëm me firma prodhuese të cilat i destinojnë produktet e tyre për tregun Europian me standartet më të larta të cilësisë.
Adresa: Rruga Kanali i Çukës
Cel: 069998167613414068_288676751520156_314608153_n 13393526_288676741520157_1747430012_n 13401251_288676748186823_1860952720_n